Comunicat de presa – Incepere Proiect Pensiunea Toscana Brasov

Oct

22

Time: 11pm
Location: Brasov

Dotarea și echiparea pensiunii urbane Toscana

Societatea comercială DAVID INVESTIȚII INTERNAȚIONAL beneficiază de finanțare, prin intermediul Programului Operațional Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea mediului de afaceri regional și local, Domeniul de intervenție 4.3 – Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor, pentru proiectul “Dotarea și echiparea pensiunii urbane Toscana”, Cod proiect SMIS – 22152.

Finanțarea proiectului se va face prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului iar Organism Intermediar pentru implementarea proiectului este Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

Proiectul are o valoare totală de 808.691,94 lei din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 448.773,10 lei, se va desfasura pe o perioadă de 12 luni și constă în dotarea și echiparea pensiunii urbane Toscana cu mobilier și echipamente electrice și sanitare moderne și performante.

Prin intermediul prezentului proiect se dorește introducerea în circuitul turistic a unei noi pensiuni moderne în orașul Brașov, într-o zonă cu potențial turistic ridicat cunoscută sub numele de “Drumul Poienii” – str. Stejerișului, nr. 40.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creșterea calității infrastructurii turistice la nivelul orașului Brașov și acoperirea cererii pentru servicii de cazare turistică precum și diversificarea gamei de servicii oferite de către societate prin abordarea unui segment de piață nou și anume domeniul oferirii de servicii de cazare turistică pentru clienți.

Printre obiectivele specifice ale proiectului se află :

Dezvoltarea unei afaceri profitabile prin utilizarea bazei materiale și a resurselor naturale ale zonei turistice; Dotarea și amenajarea pensiunii turistice urbane în concordanță cu cerințele necesare pentru oferirea unor servicii turistice clasificate cu 4 stele; Dezvoltarea unei echipe calificate pentru oferirea unor servicii turistice de o calitate ridicată în cadrul pensiunii.

La finalul proiectului principalele rezultate ale proiectului vor fi introducerea în circuitul turistic a unei pensiuni turistice modern și înființarea a 4 locuri de muncă permanente nou create, cu normă întreagă, în cadrul microîntreprinderii.

Relații suplimentare pot fi obținute de la reprezentantul legal de proiect – doamna Mihaela POPA – tel./fax. 0258.818.027.

Data publicării: 12.10.2012