Carte de Oaspeți

Hinterlasse einen Kommentar im Gästebuch

La pensiunea Toscana am petrecut doua weekend-uri, unul pe timp de toamna, unul pe timp de iarna. Locatia si gazdele sunt perfecte pentru orice anotimp :). Abia astept weekend-urile din primavara si vara !!!

Bogdan - Doppelt

Un weekend foarte placut petrecut la aceasta pensiune. Neasteptat de bine. Cu siguranta nu voi sta in alta parte prin Brasov. Felicitari si mult succes personalului.

Ciprian - Doppelt

Sederea la pensiunea toscana a fost o experienta extraordinara. De la pensiune pana in centrul Brasovului ajungi in 5 minute, iar in Poaina Brasov ajungi in mai putin de 10 minute. Un loc primitor, in care calitatea detaliilor, privelistea deosebita si disponibilitatea gazdelor, mi-au oferit un weekend excelent.

Florin - Doppelt

Daca sunteti in cautarea unei pensiuni la un pret accesibil si o calitate superioara, aici gasiti locul potrivit. Pensiunea are cele mai bune dotari si servicii de 4 stele.

Vasile Dan - Doppelt

Eu și soția mea a avut un week-end încântător aici, personalul a fost foarte prietenos și atent cu noi. Recomand cu caldură această pesiune, deoarece este demnă de toate cele 4 stele.

Baci Simona - Wohnung

Am petrecut 2 zile la pensiunea Toscana si trebuie sa marturisesc ca ne-am simtit foarte bine! Gazdele sunt minunate, locatia de asemenea, mancarea foarte buna ! Nu as fi crezut ca pot sa existe asa oameni minunati si ospitalieri! Va multumim si vom reveni cu mare drag !

Farau David - Doppelt